13.00–16.00
Základy správné výrobní praxe a systémy HACCP:
Základy legislativy
Postupy SVP
Principy HACCP
Základní informace o alergenech, resp. Označování potravin
Cena semináře:
Člen AKC ČR – 750 Kč včetně 21 % DPH Nečlen AKC ČR – 1 500 Kč včetně 21 % DPH (v ceně je zahrnuta účast na semináři, občerstvení [káva, nápoje, oběd] a certifikát)
Uzávěrka zaslání přihlášek je 10. června 2015. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a odeslána e-mailem. Originál bude předán na semináři. Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejpozději 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50 procent z ceny kurzu. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši. Stornování účasti na kurzu je možné pouze písemnou formou nebo e-mailem na sekretariát AKC ČR. AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.
Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...