Seminář AKC ČR na témata Elektronická evidence tržeb (registrační pokladny) a základy správné výrobní praxe a systémy HACCP

Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádá vzdělávací seminář na témata:

Elektronická evidence tržeb (registrační pokladny) a základy správné výrobní praxe a systémy HACCP

 
Datum konání: 18. června 2015

Místo konání: OREA Hotel Pyramida Bělohorská 24, Praha 6 www.orea.cz/pyramida.cz 

Čas konání:

9.00 hodin, předpokládaný konec 16.00 hodin

Lektoři: Tom Šafránek, VECTRON Systems CZ, s. r. o.
Ing. Daniela PŘIBYLOVÁ, HASAP Consulting, s. r. o.

Program:

9.00–12.00
Elektronická evidence tržeb – registrační pokladny

12.00–13.00 oběd

13.00–16.00
Základy správné výrobní praxe a systémy HACCP:

  • Základy legislativy
  • Postupy SVP
  • Principy HACCP

Základní informace o alergenech, resp. Označování potravin

Cena semináře:

Člen AKC ČR – 750 Kč včetně 21 % DPH Nečlen AKC ČR – 1 500 Kč včetně 21 % DPH (v ceně je zahrnuta účast na semináři, občerstvení [káva, nápoje, oběd] a certifikát)

On-line přihlášky naleznete na http://akc.cz/seminar-320/seminar-elektronicka-evidence-trzeb-+-zaklady-spravne-vyrobni-praxe-a-systemy-haccp.

Počet míst není omezen!

Uzávěrka zaslání přihlášek je 10. června 2015. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a odeslána e-mailem. Originál bude předán na semináři. Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejpozději 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50 procent z ceny kurzu. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši. Stornování účasti na kurzu je možné pouze písemnou formou nebo e-mailem na sekretariát AKC ČR. AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více