FOR GASTRO & HOTEL poradí s technologiemi, vybavením i surovinami

Foto: PVA Veletrh proběhne na výstavišti PVA EXPO PRAHA Foto: PVA

Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL pomůže podnikatelům v oblasti HoReCa již ve dnech 7. až 9. října. Nejvýznamnější značky oboru budou prezentovat své novinky v PVA EXPO PRAHA již pojedenácté. Jaké zajímavosti veletrh, který se bude konat v Hale 4 letňanského výstaviště, přinese?

(advertorial)

Oblast pohostinství má za sebou těžké období a pomalu se staví na nohy. Podnikatelé v oboru tak poznají mnoho zajímavostí, novinek a podnětů pro svou firmu, aby se co nejdříve dostala zpátky do kondice. Na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL bude inspirace velký počet, prezentovat se budou významné značky ze sekcí technologie, hotelnictví, vybavení hotelů, nábytku, rezervačních technologií i zabezpečení podniků a mnoho dalších. Chybět nebudou ani speciality, potraviny a s nimi spojené ochutnávky.

Foto: PVA Foto: PVA
Foto: PVA Foto: PVA
Foto: PVA Foto: PVA

Letošní ročník akce proběhne poprvé v prostorách Haly 4. V jejích sektorech A a B budou zastoupeny obory gastro technologií a také vybavení pro hotely a restaurace. Technologie představí významné firmy jako AT FORNAX, BLAŽEK GASTRO, CESK, IMESO nebo TeS Chotěboř a další. Představí se i firma HOBART, která je novým vystavovatelem z Německa nabízejícím kvalitní kuchyňské vybavení. Inspiraci, jak moderně i luxusně vybavit hotel či restauraci, přinesou společnosti G. BENEDIKT s hotelovým porcelánem z Karlových Varů nebo VEBA Broumov se svými světoznámými bytovými tkaninami. Kompletní nabídku hotelového nábytku uvidí návštěvníci na stánku DUBLINO.

Sektor C bude zaměřen na oblast POTRAVINÁŘSTVÍ. Představí se klasické potraviny i delikatesy a nebudou chybět ochutnávky. Tomuto sektoru bude dominovat velká expozice Státního zemědělského intervenčního fondu sdružujícího 12 firem s českými potravinami pod národní značkou kvality KLASA. Na veletrhu nebude chybět také tradiční chuť slunného Řecka, které bude zastoupeno firmami GREEN LIFE a REFRESH.

Kongres pro profesionály

Nejvýznamnějším bodem doprovodného programu bude KONGRES FOR GASTRO & HOTEL, který proběhne v Kongresovém sále výstaviště v první den veletrhu 7. října.

Jeho tématem bude Druhý restart: Spolupráce a peníze v pohostinství. Kongresem bude rezonovat téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem. Profesionálům přijdou přednášet uznávaní odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálu.

Více informací najdete na www.for-gastro.cz.

Nejnovější články z rubriky Expert

Foto: Shutterstock.com

Tři pilíře německé propagace a pár zajímavých čísel

Nejen tři inspirační videa, ale i zajímavá čísla o turistice z České republiky představil minulý týden ředitel Německé turistické centrály (DZT) v Praze Jan Pohaněl na setkání s novináři.

Číst více
Foto: TO Pardubicko

Na Pardubicku jednali o výběru poplatků z pobytu i moderních technologiích

V Pardubicích se včera sešli místní aktéři cestovního ruchu. Debatovali například o moderních technologiích v turismu nebo o výběru poplatků z pobytu. Pravidelné jednání uspořádala už pošesté oblastní organizace cestovního ruchu s názvem Pardubicko - Perníkové srdce Čech.

Číst více
Foto: Letiště Praha

Letiště Praha nabere až 200 nových zaměstnanců 

Letiště Praha v letošním roce plánuje odbavit dvojnásobek cestujících oproti roku 2021.  S předpokládaným nárůstem provozu je pro zachování komfortu nutné navýšit počet spolupracovníků, a to až o 200 zaměstnanců a o desítky pracovníků na dlouhodobé brigády formou dohod mimo...

Číst více