Podcast: Hotely a restaurace v době pandemie a po ní

Ilustrace: COT group Ilustrace: COT group

V jaké kondici zatím přečkal tuzemský sektor horeca „dobu covidovou"? Jak se změnily hotely a restaurace a jakou proměnou prošel jejich zákazník? O tom a mnohém dalším hovořil šéfredaktor Celyoturismu.cz Petr Manuel Ulrych s prezidentem Asociace hotelů a restaurací České republiky Václavem Stárkem.

Pro spuštění podcastu klikněte na obrázek:

Autor

Nejnovější články z rubriky Asociace

Foto: Shutterstock.com

Pro kompenzace bude stačit 30procentní pokles obratu

Profesní svazy mohou slavit malé, ale důležité vítězství – vláda vyhověla jejich požadavku a odsouhlasila, že podmínkou pro vstup do kompenzačních programů bude pokles obratu firmy o 30 procent. S odvoláním na vyjádření ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

ČUCR apeluje na vládu, aby spustila kompenzace

Česká unie cestovního ruchu (ČUCR) žádá v souvislosti s novými protikoronavirovými opatřeními vládu v demisi o přímou finanční podporu subjektů podnikajících v turismu. Nové restrikce totiž podle unie už tak kritickou situaci mnoha firem ještě dále podstatně zhorší. Další pokles...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Chystaná opatření poškodí služby, restauratéři volají po kompenzacích

Opatření, která vláda připravuje s cílem zpomalit pandemii covidu-19, budou mít podle zástupců oboru zásadní dopady na podnikání v gastronomii a ve službách. V souvislosti s očekávaným hlubokým propadem tržeb vyzvali vládu k zavedení kompenzačních programů.

Číst více