Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádá již 3. ročník soutěže, která má inspirovat ke zdravému trendovému vaření ve společném stravování.
I v této nelehké situaci, kdy mnoho kuchařek a kuchařů, především ze školních jídelen, je doma, nastává vhodná příležitost představit světu zdravý pokrm, který posílí imunitu.
Milé kolegyně a kolegové, určitě i v této době dostáváte nápady na nové pokrmy, které budete chtít vařit v provozovnách. Neváhejte svůj pokrm pěkně naservírovat, vyfotografovat (stačí telefonem) a společně s receptem poslat do soutěže. Posuňte svým receptem náš obor o krůček dopředu a ukažte, že i jídlo nás pomůže udržet v dobré zdravotní kondici.
Postup do finále máte na dosah. Pošlete přihlášku do více kategorií, znásobíte tím možnost postoupit do finále a užít si neopakovatelnou atmosféru kulinární soutěže Nejlepší kuchař roku 2020 ve společném stravování.
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...
Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...