Možné strategie návratu

Tento obsah je pouze pro předplatitele. Zakoupit článek nebo objednat si předplatné.

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Miroslav Kubec: Klient bude čím dál náročnější (I.)

S prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů Miroslavem Kubcem jsme hovořili o aktuální situaci v gastronomii, stejně jako o změnách, kterými obor projde v důsledku pandemie covid-19. A navzdory tomu, že restaurace budou mezi posledními provozy, které vláda dovolí v rámci rozvolňování otevřít, šlo...

Číst více
Ilustrace: COT group

Podcast: S Miroslavem Kubcem o gastronomii a gastroturismu

S prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky jsme hovořili o aktuální situaci v gastronomii, stejně jako o změnách, kterými obor projde v důsledku pandemie covid-19. A navzdory tomu, že restaurace budou mezi posledními provozy, které vláda dovolí v rámci rozvolňování otevřít,...

Číst více
Foto: CCRJM

Jižní Morava představila taháky letošní sezóny

V minulém týdnu proběhly dvě online prezentace jižní Moravy jako zdroj informací a inspirace pro nadcházející turistickou sezónu. Setkání profesionálů cestovního ruchu sledovalo více než 80 účastníků a prezentace zaměřená na jihomoravskou gastronomii byla určena pro přibližně...

Číst více