COTakhle snídani

Vyberte Osobnost cestovního ruchu 2016 (hlasování uzavřeno)

Na titul „Osobnost cestovního ruchu 2016 – Holiday World Award“ bylo nominováno 16 výjimečných lidí, kteří se dlouhodobě věnují cestovnímu ruchu nad běžný rámec svých pracovních povinností. Letos poprvé v třináctileté historii ankety mohla volbu kromě...

Číst více

Výsledky Velké ceny cestovního ruchu 2016/2017

Na závěr prvního dne mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO&REGIONTOUR byla na brněnském výstavišti slavnostně předána ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu. V desátém ročníku prestižní ankety hodnotila odborná porota elektronické projekty v oblasti cestovního ruchu, propagační kampaně,...

Číst více

COT vychází v novém

Je tady pro vás již dvacet let. Řeč je o odborném měsíčníku, který dosud vycházel pod názvem COT business, a od letošního ledna je na trh uváděn pod zjednodušeným názvem COT a s podtitulem „Celý o turismu“. Novým pojetím obsahu...

Číst více

COTakhle snídaně: Cestovní ruch v turisticky exponovaných místech

Vydavatelství C.O.T. media uvádí seriál odborných diskusních snídaní. Tato pravidelná setkání přinášejí inspiraci i odpovědi na aktuální otázky cestovního ruchu. Na vaše dotazy odpovídají pečlivě volení odborníci z oboru i zástupci zodpovědných institucí. Diskutovanému tématu se budeme v širších...

Číst více

Jak získat a udržet kvalitní zaměstnance?

V zářijovém vydání jsme se obsáhle věnovali neutěšenému stavu na trhu práce v oblasti cestovního ruchu. Stejné problematice byla věnována i říjnová COTakhle snídaně na téma Jak získat a udržet kvalitní zaměstnance. Personalisté a další odborníci hledali jak příčiny...

Číst více

Trh dál poroste. Jak dlouho?

Český a zejména pražský hotelový trh zažil loni naprosto bezprecedentní zlepšení výkonnostních parametrů. Vlivem makroekonomických faktorů i řady významných akcí došlo k více než 14procentnímu růstu RevPAR. Další, byť ne tak výrazný růst je očekáván pro tento i příští...

Číst více

COTakhle snídani na téma: Jak získat a udržet kvalitní zaměstnance?

Vydavatelství C.O.T. media uvádí seriál odborných diskusních snídaní. Tato pravidelná setkání přinášejí inspiraci i odpovědi na aktuální otázky cestovního ruchu. Na vaše dotazy odpovídají pečlivě volení odborníci z oboru i zástupci zodpovědných institucí. Diskutovanému tématu se budeme v širších...

Číst více

COTakhle snídani na téma: Kongres ICCA se blíží. Budeme připraveni?

Vydavatelství C.O.T. media uvádí seriál odborných diskusních snídaní. Tato pravidelná setkání přinášejí inspiraci i odpovědi na aktuální otázky cestovního ruchu. Na vaše dotazy odpovídají pečlivě volení odborníci z oboru i zástupci zodpovědných institucí. Diskutovanému tématu se budeme v širších...

Číst více

Jste připraveni na čínské turisty? Vážně?

Incomingový potenciál čínského trhu nedá spát velké části těch, kdo podnikají v příjezdovém cestovním ruchu. Ovšem přiznejme si to na rovinu – o čínských turistech a jejich zvycích, o specifikách jednání s čínskými partnery a řadě dalších souvisejících otázek má většina...

Číst více

Příručka AHR ČR poradí, jak na čínské klienty

Co vlastně těm Číňanům nabídnout? České speciality, nebo kung-pao? A chtějí v koupelně sprchu, nebo radši vanu? Tyto a mnohé další otázky si musí umět zodpovědět každý hoteliér a restauratér, který chce uspět u náročné čínské klientely. Jak na květnové...

Číst více