AHR ČR ocenila nejlepší hoteliéry

Asociace hotelů a restaurací České republiky na slavnostním galavečeru, který se konal v prosinci loňského roku ve Slovanském domě v Praze, předala ocenění nejlepším hoteliérům a provozovatelům restaurací či penzionů. Slavnostnímu večeru předcházela odborná konference v nově otevřeném kongresovém centru O2 universum.

Ve Slovanském domě v Praze se sešlo přes 400 hostů z řad hoteliérů a provozovatelů restaurací, aby se společně zúčastnili slavnostního předání výročních cen AHR ČR. Oceněni byli nejlepší hoteliéři i provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz.

Z téměř 60 nominovaných ocenění v loňském roce získali:

  • Hoteliér roku 2019 – Hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů: Beatrice Vojtková, ředitelka Best Western Premier International Hotelu v Brně
  • Hoteliér roku 2019 – Hotely do 80 pokojů: Petr Čermák, ředitel hotelu Studánka v Rychnově nad Kněžnou
  • Restauratér roku 2019 – Hotelové restaurace: Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague
  • Restauratér roku 2019 – Nezávislé restaurace: Václav Plzák, manažer restaurace Next Door by Imperial v Praze
  • Mladý manažer roku 2019: Kateřina Chocholoušová, front desk manager v pražském hotelu Carlo IV
  • Škola roku 2019: Střední odborné uči­liště a Střední odborná škola SČMSD v Žatci
  • Odpovědný hotel/restaurace roku 2019: Hotel Zámeček Petrovice u Kar­viné
  • Penzion roku 2019: Bed & Bike Prachatice
  • Mimořádné ocenění AHR ČR: Zpravodajství Českého rozhlasu
     

Foto: AHR ČR

www.ahrcr.cz

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Co znamená volební výsledek pro cestovní ruch?

Pokud jste se při rozhodování o tom, komu ve volbách dát svůj hlas, řídili tím, co jednotlivé strany plánovaly v oblasti cestovního ruchu, máte zřejmě o budoucnosti oboru určitou představu. Jestliže jste ale volili podle jiných kritérií, projděte...

Číst více
Foto: PVA

FOR GASTRO & HOTEL poradí s technologiemi, vybavením i surovinami

Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL pomůže podnikatelům v oblasti HoReCa již ve dnech 7. až 9. října. Nejvýznamnější značky oboru budou prezentovat své novinky v PVA EXPO PRAHA již pojedenácté. Jaké zajímavosti veletrh,...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Chystá se další rána pro restaurace?

Ministerstvo zdravotnictví naznačilo, že by v závěru tohoto týdne mohlo v reakci na rostoucí počty nakažených covidem-19 opět zpřísnit některá hygienická opatření. Ve hře je mimo jiné úprava režimu pro vstup do restaurací.

Číst více