AHR ČR ocenila nejlepší hoteliéry

Asociace hotelů a restaurací České republiky na slavnostním galavečeru, který se konal v prosinci loňského roku ve Slovanském domě v Praze, předala ocenění nejlepším hoteliérům a provozovatelům restaurací či penzionů. Slavnostnímu večeru předcházela odborná konference v nově otevřeném kongresovém centru O2 universum.

Ve Slovanském domě v Praze se sešlo přes 400 hostů z řad hoteliérů a provozovatelů restaurací, aby se společně zúčastnili slavnostního předání výročních cen AHR ČR. Oceněni byli nejlepší hoteliéři i provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz.

Z téměř 60 nominovaných ocenění v loňském roce získali:

  • Hoteliér roku 2019 – Hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů: Beatrice Vojtková, ředitelka Best Western Premier International Hotelu v Brně
  • Hoteliér roku 2019 – Hotely do 80 pokojů: Petr Čermák, ředitel hotelu Studánka v Rychnově nad Kněžnou
  • Restauratér roku 2019 – Hotelové restaurace: Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague
  • Restauratér roku 2019 – Nezávislé restaurace: Václav Plzák, manažer restaurace Next Door by Imperial v Praze
  • Mladý manažer roku 2019: Kateřina Chocholoušová, front desk manager v pražském hotelu Carlo IV
  • Škola roku 2019: Střední odborné uči­liště a Střední odborná škola SČMSD v Žatci
  • Odpovědný hotel/restaurace roku 2019: Hotel Zámeček Petrovice u Kar­viné
  • Penzion roku 2019: Bed & Bike Prachatice
  • Mimořádné ocenění AHR ČR: Zpravodajství Českého rozhlasu
     

Foto: AHR ČR

www.ahrcr.cz

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více