Kalendář akcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Profesní svaz zastupující tuzemské kuchaře a cukráře připravil orientační výčet soutěží, seminářů, školení a dalších akcí pro celý letošní rok. Jejich realizace pochopitelně závisí na momentálním stavu pandemie covid-19 a platných protiepidemických opatřeních. Pro aktuální informace doporučujeme průběžně navštěvovat www.akc.cz. 

 

Datum

Akce

25.3.

Gastro Hradec 2021 – Vitana Cup

březen

Celostátní volební valná hromada

březen

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

březen – duben

Výběrové řízení na dva nové kuchaře do Národního týmu ČR

10.4.

Modelace fondánových figurek, lektorka Eliška Hebká – pobočka východní Čechy

15.4.

Volební valná hromada- pobočka východní Čechy

12.5.

Bohumínské grilování, Střední škola Bohumín – Pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Gastro Junior Bidfood Cup

květen

Food festival Karlovy Vary – pobočka Karlovy Vary

květen

Trénink Intergast Culinary Team – pobočka Karlovy Vary

květen

9. ročník Gastronomických slavností M. D. Rettigové – pobočka východní Čechy

květen

Workshop s Honzou Horkým – pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Catering Cup – účast 4 členů Národního týmu na soutěži v Lyonu

29.5.

Slezský bigos na hradě, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

5.6.

Gastronomická slavnost na Zichovci aneb vzpomínka na mistra kuchaře Ladislava Nodla – pobočka Severní Čechy

červen

Food Trip Praha – pobočka Karlovy Vary

červenec

Frenštátské gulášové slavnosti, Autokemp Frenštát pod Radhoštěm – pobočka Severní Morava a Slezsko

7.8.

4. Svatovavřinecká pouť kuchařů a cukrářů ČR, Svatý Hostýn – pobočka Severní Morava a Slezsko

7.8.

Gulášové slavnosti, Hranice na Moravě – pobočka Severní Morava a Slezsko

září

Seminář – Jak na Lázeňský pohárek – pobočka Karlovy Vary

září

Workshop – Základní omáčky, dresinky, demi-glace a vhodné použití, lektor Jan Horký, HŠ Plzeň – pobočka Šumava

září

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

září

Workshop s Honzou Horkým – pobočka Severní Morava a Slezsko

21.-22. října

Gastro Olomouc – Olima Cup 2021

23. – 24. října

Moravský cukrářský šampionát – pobočka Severní Morava a Slezsko

říjen

Global Chefs Challenge – soutěž ve Walesu

říjen

Kuchař roku 2021

říjen

Cukrář roku 2021

říjen

Food festival Mariánské lázně – pobočka Karlovy Vary

říjen

Trénink Intergast Culinary Team – pobočka Karlovy Vary

listopad

Lázeňský pohárek 22. ročník – pobočka Karlovy Vary

18. listopadu

Český kapr 2021 – pobočka Šumava

listopad

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

listopad

Seminář Bc. Marie Paprstkářové, T. Hrdý, ISŠ Valašské Meziříčí – pobočka Severní Morava a Slezsko

listopad

Martinská husa, Hotelová škola Frenštát – pobočka Severní Morava a Slezsko

prosinec

Seminář Karla Drápala – pobočka Severní Morava a Slezsko

prosinec

Mikulášská party pobočky – pobočka Karlovy Vary

 Foto: -pmu-

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Ecocapsule

V horských pustinách i rušných podnicích

Všude tam přijdou vhod ty nejmodernější technologie. Rádi byste nabízeli pohodlné ubytování na vysoké hoře, ale chybí tam jakákoliv infrastruktura? Chcete v reálném čase vědět, jak se cítí hosté ve vaší restauraci? A potřebujete rychle rozdělovat úkoly,...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Technologická řešení v turismu

Automaty na bagety, různé pochutiny nebo nápoje nejsou dnes ničím neobvyklým. Jak moc svět cestovního ruchu proměňují různé technologie, je v současné době viditelné v každé jeho oblasti. Můžeme do určité míry hovořit o tzv. technologických trendech. Kromě...

Číst více
Foto: Shutterstock.com a -pmu- (montáž: COT group)

Podcast: Jak technologie přetvářejí svět turismu

O technologických trendech, které proměňují oblast cestovního ruchu a hotelnictví, jsme v zářijovém podcastu hovořili se zakladatelem a majitelem hotelového systému Previo Pavlem Kotasem. Řeč byla mimo jiné o tom, jak se na vývoji technologií a zájmu o ně podepsala pandemie...

Číst více