Hotelnictví a gastronomie prizmatem AHR ČR – 10/2017

Letošní konference AHR na téma, které trápí všechny: „Nejsou lidi“

Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností, které z pohledu odbornosti mají k této problematice co říci.


 Radek Kašpárek Radek Kašpárek

Spolumajitel restaurace Field. Restaurace byla oceněna jednou hvězdou v průvodci Michelin Guide 2017.

Cesta za Michelinskou hvězdou

 


 Rostya Gordon-Smith Rostya Gordon-Smith

Přes 25 let působí v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů ve společnostech po celém světě. Byla jmenována mezi 50 nejúspěšnějšími personalisty světa.

Nepodceňujte firemní kulturu

 


 Petra Horáková Petra Horáková

Director of human resources hotelu Mandarin Oriental Prague, společnosti, která investuje mnoho úsilí do rozvoje svých lidí.

Generace „XYZ“ – postrach zaměstnavatelů,
nebo jen různá data narození?
 


 Kateřina Gábová Kateřina Gábová

Personální ředitelka úspěšného startupového projektu Kiwi.com. Společnost má dnes 560 zaměstnanců, kteří mění velký nápad v realitu, poháněni stále stejným nadšením a vášní, jež pomohly Kiwi vyrůst.

Jak technologie a současné dění mění způsob náboru
aneb kde a jak je ulovit?
 


 Des O’Mahony Des O’Mahony

Byl oceněn organizací HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International) jako jeden z Top 20 mimořádných „mozků“ v oblasti prodeje, marketingu a technologií v Evropě.

Vize dokonalosti pro hotely on-line
 


 Přemek Forejt Přemek Forejt

Patří mezi nejmladší a nejinspirativnější šéfkuchaře v Česku.

Jak využít příležitosti a udělat z restaurace show.
 
 


 Chris Dobson Chris Dobson

Po několika letech strávených v hotelech odešel pracovat na výletní lodě, kde získával úžasné zkušenosti v různých kulturách a cestoval po celém světě po dobu šesti let, které mu změnily život.

Je to hotel – NE, je to Bed & Breakfast – NE,
je to penzion – NE, JE TO ZÁBAVA.
 


 Nah-Dja Tien Nah-Dja Tien

Zodpovídá za provoz hybridního hotelu Mosaic House a dvou aparthotelových budov s názvem MOOo Apartments. Kromě manažerské funkce se Nah-Dja aktivně zapojil do proměny konceptu budovy Mosaic House.

Využíváme trend sdílené ekonomiky
 


 Iva Nešvarová Iva Nešvarová

Je osobností hotelnictví v Praze již 30 let. Po nedávném odchodu z pozice generální ředitelky v hotelovém řetězci ACCOR se nyní věnuje otevření ho(s)telu MeetMe23.

Pokoj, postel nebo apartmán
 


Kdy a kde?

30. listopadu a 1. prosince v NH Collection Congress Hotelu Olomouc a Clarion Congress Hotelu Olomouc.

Proč se zúčastnit?

Inspirativní program s řadou zajímavých řečníků, setkání s kolegy, sdílení zkušeností, čas na zábavu i významnou společenskou událost, nejpřijatelnější cena na trhu za akci tohoto formátu. Jeden a půl dne, který stojí za to investovat.

Ceny a cenové balíčky:

Cena konferenčního pasu je 3 800 Kč. Zvýhodňujeme týmy tak, abyste mohli vzít i své kolegy: 3+1 zdarma. Máte zájem pouze o galavečer s předáváním cen? Pak máme nabídku i pro vás.

Registrujte se již nyní, v loňském roce bylo vyprodáno: www.konferenceahr.cz

Foto: -ahr-

 

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více