Známe vítěze Czech Hotel Awards 2020

Byly vyhlášeny výsledky již 9. ročníku udílení cen o nejoblíbenější hotel roku 2020. Posláním organizátorů soutěže je vytvoření zodpovědné platformy, která propojuje, oceňuje a podporuje všechny hoteliéry přistupující ke svému podnikání s otevřenou myslí a láskyplným srdcem. Tato vize nabývá zejména v současném dění na významu. 

„Jsme si vědomi nelehké situace, ve které se české hotely v tuto chvíli nacházejí a o to více cítíme potřebu vyjádřit jim naši podporu, předat ocenění založené na hlasech spokojených hostů a motivovat tak jejich úsilí vydržet a brzy přivítat hosty nové,” říká/uvedla projektová ředitelka společnosti Czech Hotel Awards Klára Hejnová

Absolutní vítězství v soutěžní kategorii tří hvězd získal Romantik hotel Eleonora. Zámek Liblice si odnáší ocenění absolutního vítěze v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů a jako nejoblíbenější hotel mezi pětihvězdičkovými hotely byl zvolen hotel Wellness Hotel V Nebi. Kategorii Wellness & Spa ovládl hotel ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel a další absolutní vítězství v kategorii Congress patří v tomto ročníku hotelu Vienna House Easy Pilsen. Podrobné výsledky najdete ZDE

Absolutní vítězové byli vybráni odbornou porotou z regionálních vítězů, o jejichž umístění hlasuje veřejnost. Odborná porota byla sestavena z řady odborníků a profesionálů nejen z cestovního ruchu, ale také odvětvích na něj navazujících. Jmenovitě šlo o Adélu Pilařovou (Český systém kvality služeb, CzechTourism), Jiřinu Jenčkovou (Perfect Hotel Concept), Lenku Vohradníkovou (HOREKA), Stanislavu Krejčovou (Gastro & Hotel profi revue), Jana Strosse (Mattoni 1873), Pavla Borowiece (Pivo, Bier & Ale), Jiřího Pilnáčka (Turistika.cz), Martina Heřmánka (Bohemia Sekt) a Ivo Stejskala (Český internet). 

Od roku 2018 je součástí Czech Hotel Awards kategorie Restaurace Hotel roku, kterou hodnotí Lukáš Hejlík. Do kategorie byly nominovány hotelové restaurace na základě výběru a osobních zkušeností pana Hejlíka. Absolutním vítězem pro rok 2020 se stala Entrée Restaurant, restaurace hotelu Theatre v Olomouci. 

I tento ročník podpořila celá řada organizací a společností, které sdílejí přístup pořadatelů a společně s nimi hledají cesty jak propojit všechny, kteří dělají svou práci s radostí a nadšením. Mezi nimi je mediální skupina HOREKA, společnost Turistika.cz, mediální skupina House Media Group, portály HotelyPenziony.cz a Českéubytování.cz, časopisy Gastro & Hotel, Pivo, Bier & Ale, vydavatelství COT media či společnost Bohemia Sekt. Tiskové materiály dodala firma Fast. 

Záštitu nad Czech Hotel Awards – Hotel roku 2020 převzalo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a Český systém kvality služeb a dále také jednotlivé kraje, konkrétně Středočeský, Jihočeský, Karlovarský, Ústecký, Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Olomoucký, Moravskoslezský, Zlínský a Kraj Vysočina.

Foto: Czech Hotel Awards

 

Nejnovější články z rubriky Česko a jeho regiony

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: CzechTourism

Zahraniční odborníci na cestovní ruch poznali Karlovarský kraj

První velká incomingová akce na podporu návštěvnosti České republiky po pandemii covid-19. Tak vnímají odborníci na cestovní ruch z celého světa Czech Republic Travel Trade Day (TTD) 2022. Ve spolupráci s Destinační agenturou Živý kraj ho uspořádala...

Číst více
Foto: DMO Český Krumlov Region

Web destinace Český Krumlov Region uspěl ve Zlatém erbu

Webové stránky destinace Český Krumlov Region zabodovaly jako jedny z nejlepších v republice v soutěži Zlatý erb. V kategorii měst a obcí se umístily na druhé příčce v rámci Ceny místopředsedy vlády pro digitalizaci za nejlepší turistickou prezentaci. Ocenění se předávala...

Číst více