14. konference AHR ČR – mimořádný zážitek v Praze

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit program a místa, na kterých vás v rámci 14. konference AHR přivítáme. Akce se uskuteční 28.–29. 11. v Praze. Čekají vás dva večery doprovodných akcí a jeden den nabitý přednáškami.

 Ve čtvrtek 28. 11. večer proběhne ve znovuotevřené historické budově Národního muzea oblíbená a neformální GTG party. Odborná část konference se uskuteční 29. listopadu v nově otevřeném multifunkčním kongresovém centru O2 universum. Slavnostní zakončení vás následně přenese do vznešené éry 20. století a nádherného sálu Empire Hall Slovanského domu.

Po oba večery jsme spojili síly se společností Zátiší catering nabízející unikátní koncept udržitelného cateringu bez zbytečného plýtvání potravinami. Spolu udržitelně, bez plastu, s lokálními surovinami a s minimem odpadu.

Odborný program bude kombinací přednášek zaměřených na trendy v gastronomii, digitalizaci, trendy v náborových kampaních a také na udržitelnost cestovního ruchu. Pozvání přijalo 12 odborníků, mezi nimi Petr Ludwig – konzultant, publicista, autor bestselleru Konec prokrastinace a zakladatel institutu GrowJob. O svůj příběh se podělí Riccardo Lucque, šéfkuchař, zakladatel a majitel skupiny La Collezione, a také Will Day s přednáškou o očekáváném vývoji světa a cestovního ruchu. Dotkneme se i dalších témat k problematice personálu, k ekonomice hotelů a restaurací a mnohé další.

Připravili jsme několik cenových balíčků včetně zvýhodněných cen za včasnou rezervaci nebo za registraci teamu. Více informací k rezervaci hotelu, k programu, přednášejícím a k večerním doprovodným akcím se dozvíte na www.konferenceahr.cz. Zde se můžete i registrovat. Máte jedinečnou příležitost setkat se opět s kolegy a přáteli, potkat zajímavé osobnosti, získat cenné informace a také být mezi prvními hosty O2 universum.

Ing. Klára Zachariášovágenerální sekretář AHR ČR
www.ahrcr.cz

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Šest medailí pro Mucha Sekty z 20. ročníku Cuvée Ostrava

Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...

Číst více