Společnost Perfect Hotel Concept oslavila 10. výročí

  • Prohlédnout galerii (8 fotografií)

Plavbou po hladině Vltavy v Praze oslavila společnost Perfect Hotel Concept se svými obchodními  partnery desáté výročí svého vzniku.

Jiřina Jenčková a Pavel Janský

Společnost Perfect Hotel Concept (PHC), kterou možná většina čtenářů zná pod obchodní značkou Perfect Hospitality Consulting, letos slaví již desáté výročí založení. Oním historickým milníkem byl sice 21. květen, oslava se ale konala ve čtvrtek 13. června na palubě lodi CzechBoat brázdící vody Vltavy v Praze. „Loď jsme pro oslavu nevybrali náhodou – symbolizuje to, že právě vplouváme do dalšího desetiletí. A vy všichni, s kterými se dnes na lodi setkáváme, jste s námi delší či kratší úsek této naší plavby absolvovali. Všichni jste se zasloužili o to, že tady dnes můžeme být a za to vám patří náš dík,“ uvedl v úvodu večera Pavel Janský, výkonný ředitel PHC. Jiřina Jenčková, zakladatelka a jednatelka této společnosti, pak připomněla historické milníky své firmy a poděkovala partnerům, kteří stáli u zrodu PHC – zazněla jména mj. Lenky Žlebkové, Jana Kameníčka, Gabriely Zmekové a Kateřiny Králové. „Náš díky patří vám všem, mému týmu, který odvedl obrovský kus práce, ale také konkurenci, která stejně jako my usiluje o zlepšení úrovně tuzemského hotelnictví,“ dodala mimo jiné Jiřina Jenčková. Pro úplnost doplňme, že společnost PHC se zabývá poradenstvím, koučinkem, mentoringem i školením různého zaměření. Hlavní specializací firmy je revenue management a rozvoj lidských zdrojů, tedy tzv. manažerský koučink.

[fotogalerie2]

Pozvání k oslavám přijalo několik desítek obchodních partnerů a přátel PHC a Jiřiny Jenčkové. Mezi účastníky tak byli představitelé hotelů a kongresových zařízení, stejně jako třeba zástupci akademické obce a profesních svazů. Krom skvělého občerstvení okořeněného skvostnými výhledy na pražská nábřeží oděná do podvečerního slunce na ně na palubě lodi čekali karikaturista a fotograf, díky kterým si mohli hosté odnést památku na tento příjemný večer. Především ale mohli oněch pár hodin věnovat neformální zábavě a příjemným rozhovorům s Jiřinou Jenčkovou a jejím týmem.

Foto: -pmu-

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Šest medailí pro Mucha Sekty z 20. ročníku Cuvée Ostrava

Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...

Číst více