S prezidentem o české kuchyni

Tento obsah je pouze pro předplatitele. Zakoupit článek nebo objednat si předplatné.

Nejnovější články z rubriky

Foto: Shutterstock.com

Gastroturistika, zdraví a (ne)bezpečí

Výčet nejčastějších nemocí a možných ohrožení turisty v zahraničí je bohatý a různorodý. Podle kvalifikace zdroje (cestovní lékař, pojišťovna, Ministerstvo zahraničních věcí) v něm najdete přehršel tropických nemocí, „faraonovu pomstu“ či multičetná traumata. Vlastní zkušenost však říká, že klienti...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Hotely se otevřou příští týden, restaurace asi v červnu

Od pondělí 24. května začnou fungovat hotely pro rekreační účely a bez omezení kapacity. Vnitřní prostory restaurací by se mohly hostům otevřít v první polovině června.

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Spotřeba čepovaného piva klesla víc než o čtvrtinu

Za letošní první kvartál klesla spotřeba čepovaného piva v Česku meziročně o 600 000 hektolitrů, tedy o 28 procent. Pro ČTK to uvedla výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven Martina Ferencová. Loni už přitom v prvních třech měsících do spotřeby...

Číst více