Předvánoční večírek Hotelu Olšanka ve fit duchu

  • Prohlédnout galerii (6 fotografií)

Buďte fit s Olšankou. To bylo heslo, pod kterým se ve čtvrtek odehrál předvánoční večírek pražského Congress & Wellness Hotelu Olšanka SUPERIOR. Jeho účastníci se nejen tradičně pobavili, ale také si mohli projít vybrané hotelové provozy včetně nedávno rekonstruovaného fitcentra.

Generální ředitel Hotelu Olšanka Martin Gerstman

V úvodu večera hosty přivítal generální ředitel Martin Gerstman, který připomněl, že Olšanka, jak je hotel familiárně nazýván, v posledních letech prošla obdivuhodným vývojem. „Máme skvělého majitele, kterým je Majetková, správní a delimitační unie odborových svazů. Díky spolupráci s vlastníkem jsme mohli hotel v průběhu posledních let zásadně rekonstruovat. Dnes patříme mezi opravdu dobré hotely a naši zaměstnanci mohou být právem pyšní, že tu pracují.“

Marketingový manažer Hotelu Olšanka Ondřej Matiášek

S vybranými změnami, které se v hotelu v posledních dvou letech odehrály, pak účastníky seznámil marketingový manažer Ondřej Matiášek: „V březnu loňského roku jsme dokončili rekonstrukci všech pokojů. V létě jsme pak pozornost zaměřili na kongresové zázemí – zásadních změn doznaly Přednáškový sál a Výstavní sál. Začátkem letošního roku jsme rekonstrukcí části původně administrativních prostor navýšili kapacitu hotelu o dvanáct nových pokojů, dnes jich tak nabízíme celkem 264.“ Kontinuálně podle jeho slov probíhá rekonstrukce prostor, které jsou pohledům hotelových hostů skryty, konkrétně kotelny. Změn doznal i salonek Liberec přiléhající k hotelové restauraci. Ten je ideálním prostorem pro bankety a skýtá kapacitu víc jak sto osob. „A velmi viditelná je také nedávná úprava sportovního centra, zejména pak posilovny, kterou kromě hotelových hostů využívá i široká veřejnost,“ pokračoval Matiášek. Dodejme, že kvalita posilovny se názorně projevuje i na utěšeně nabývají muskulatuře některých zaměstnanců našeho vydavatelství, které spolu s dalšími firmami sídlí v administrativním křídle hotelového komplexu. Ale zpět k rekonstrukčním pracím – základní vize managementu bude podle ředitele Martina Gerstmana završena začátkem příštího roku, kdy bude dokončena klimatizace všech hostovských pokojů.

Většinu zmiňovaných prostor (ale třeba také hotelový VinVin bar s úctyhodnou kolekcí vín vinařů sdružených ve VOC Znojmo) si mohli účastníci čtvrtečního večírku projít a prohlédnout. Kromě toho pro ně bylo připraveno i bohaté občerstvení a zábavný program, který vyvrcholil bohatou tombolou a vystoupením iluzionisty.

[fotogalerie]

Foto: -pmu- a Hotel Olšanka

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Šest medailí pro Mucha Sekty z 20. ročníku Cuvée Ostrava

Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...

Číst více