Podcast: Hotely a restaurace v době pandemie a po ní

Ilustrace: COT group Ilustrace: COT group

V jaké kondici zatím přečkal tuzemský sektor horeca „dobu covidovou"? Jak se změnily hotely a restaurace a jakou proměnou prošel jejich zákazník? O tom a mnohém dalším hovořil šéfredaktor Celyoturismu.cz Petr Manuel Ulrych s prezidentem Asociace hotelů a restaurací České republiky Václavem Stárkem.

Pro spuštění podcastu klikněte na obrázek:

Autor

Nejnovější články z rubriky Asociace

Foto: Hana Krejbichová / Prague Convention Bureau

Zástupci kongresové Prahy si zvolili nové vedení

Ve středu 4. května se uskutečnila valná hromada Prague Convention Bureau, v rámci níž proběhla volba nového představenstva a členů revizní komise. Kongresový průmysl Prahy, který je oficiálně zastřešován právě Prague Convention Bureau, tak získal nové vedení.

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: CzechTourism

Na české hory se v létě chystá až 40 % Čechů

Horská střediska vstupují do letní sezóny. Na české hory se letos chystá až 40 % Čechů, především na prodloužené víkendy. Nejčastěji zde hledají odpočinek i sportovní vyžití. Lanové dráhy budou moci namísto lyžařů využít turisté i cyklisté. Rekordní...

Číst více