I v krizi je třeba mít vizi

Lamentovat nad množícími se storny či plakat nad nulovými novými rezervacemi nemá smysl. Důležitější je hledat cesty, jak dopady koronaviru minimalizovat. Hoteliérům v tomto směru přináší užitečné rady například portál Hotelmax.cz. Kromě jiného se dozvíte, proč byste si měli nyní dávat na tzv. rychlé myšlení a jak by se vám mohlo prodražit.

Vaší pozornosti doporučujeme materiál nazvaný „I v krizi mám vizi“, který najdete na stránkách Hotelmax.cz. Najdete v něm pět sad otázek, na které byste si v současné době měli odpovědět a které by vám měly pomoci najít inspiraci pro další kroky při krizovém řízení vašich hotelů. Případně můžete kontaktovat některého z ostřílených profesionálů z Hotelmax.cz – jistě vám rádi poradí.

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Šest medailí pro Mucha Sekty z 20. ročníku Cuvée Ostrava

Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...

Číst více