Do Dominikánské republiky za přehlídkou gastronomie
28. 4. 2015
Dominikánská republika, to zdaleka nejsou jen slunce, moře a pláže, ale třeba také výtečná gastronomie. To nejlepší z dominikánské kuchyně se představí již brzy na třetím ročníku Punta Cana Food & Wine Festivalu.
Jak se můžete dočíst v dubnovém newsletteru Národního turistického úřadu Dominikánské republiky, třetí ročník uvedeného festivalu proběhne 29. a 30. května v oblasti Bávaro-Punta Cana, konkrétně v hotelu Grand Iberostar a v restauraci La Yola v marině resortu Puntacana Resort & Club, jež se pyšní třemi diamanty Americké automobilové asociace (AAA).
Festival každoročně přináší zajímavé novinky a účastní se ho mezinárodní osobnosti z kulinářského světa. Letos to budou například uznávaný španělský šéfkuchař Pepe Solla, nositel ocenění Michelin nebo Antonio Paz, šéfkuchař resortu Puntacana Resort & Club.
Akci organizuje marketingová společnost Creato pod záštitou Ministerstva cestovního ruchu a Asociace hotelů regionu Punta Cany, kam patří mimo jiné Puntacana Resort & Club, Iberostar a obchodní centrum Plaza San Juan.
Foto: Národní turistický úřad Dominikánské republiky
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...
Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...