COTakhle snídani na téma: Jak získat, udržet a rozvíjet zaměstnance?

Tato pravidelná setkání přinášejí inspiraci i odpovědi na aktuální otázky cestovního ruchu. Na vaše dotazy odpovídají pečlivě volení odborníci z oboru i zástupci zodpovědných institucí.
Diskutovanému tématu se budeme v širších souvislostech věnovat v časopisu COT – Celý o turismu.
Projekt připravujeme ve spolupráci s Hospodářskou komorou ČR.

Jak získat, udržet a rozvíjet zaměstnance?

Termín: úterý 5. 11. 2019, čas konání: 9.00–11.00 hod.
Místo konání: Hospodářská komora ČR, Na Florenci 2116/15,
budova Florentinum, recepce A, 4. patro

Téma:

Najít kvalitní zaměstnance? To je v cestovním ruchu kardinální problém. Ale udržet je? To je ještě větší výzva. Na listopadovou COTakhle snídani proto pozveme odborníky, kteří vám v této oblasti poradí. Řeč bude o tom, na jaké benefity dnes zaměstnanci slyší a co je naopak nechává chladnými. Zajímat se budeme o legislativní novinky, diskutovat budeme o tom, jak můžete odhalit skutečný potenciál uchazečů o práci i svých stávajících zaměstnanců, ale dozvíte se třeba také, jaké jsou aktuálně k dispozici vzdělávací programy a jak vám mohou pomoci. Do debaty zapojíme zástupce Hospodářské komory ČR, personalisty, představitele zaměstnavatelů i reprezentanty oborových sdružení.

Jak se snídaně zúčastnit

Pokud do 28. října neobdržíte pozvánku ­e-mailem a toto téma vás zajímá, napište si o ni na adresu: event@cot.cz.

S ohledem na omezenou ka­pacitu je počet účastníků limitován. Ubytování

COTakhle snídaně začínají v 9.00 hod. přesně.
Mimopražským účastníkům zajistíme ubytování za dotovanou cenu.

Bližší informace uvádíme v pozvánce.


 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Šest medailí pro Mucha Sekty z 20. ročníku Cuvée Ostrava

Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...

Číst více