Tato pravidelná setkání přinášejí inspiraci i odpovědi na aktuální otázky cestovního ruchu. Na vaše dotazy odpovídají pečlivě volení odborníci z oboru i zástupci zodpovědných institucí.
Diskutovanému tématu se budeme v širších souvislostech věnovat v časopisu COT – Celý o turismu.
Projekt připravujeme ve spolupráci s Hospodářskou komorou ČR.
Jak získat, udržet a rozvíjet zaměstnance?
Termín: úterý 5. 11. 2019, čas konání: 9.00–11.00 hod.
Místo konání: Hospodářská komora ČR, Na Florenci 2116/15,
budova Florentinum, recepce A, 4. patro
Téma:
Najít kvalitní zaměstnance? To je v cestovním ruchu kardinální problém. Ale udržet je? To je ještě větší výzva. Na listopadovou COTakhle snídani proto pozveme odborníky, kteří vám v této oblasti poradí. Řeč bude o tom, na jaké benefity dnes zaměstnanci slyší a co je naopak nechává chladnými. Zajímat se budeme o legislativní novinky, diskutovat budeme o tom, jak můžete odhalit skutečný potenciál uchazečů o práci i svých stávajících zaměstnanců, ale dozvíte se třeba také, jaké jsou aktuálně k dispozici vzdělávací programy a jak vám mohou pomoci. Do debaty zapojíme zástupce Hospodářské komory ČR, personalisty, představitele zaměstnavatelů i reprezentanty oborových sdružení.
Jak se snídaně zúčastnit
Pokud do 28. října neobdržíte pozvánku e-mailem a toto téma vás zajímá, napište si o ni na adresu: event@cot.cz.
S ohledem na omezenou kapacitu je počet účastníků limitován. Ubytování
COTakhle snídaně začínají v 9.00 hod. přesně.
Mimopražským účastníkům zajistíme ubytování za dotovanou cenu.
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...
Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...