Asociace hotelů a restaurací České republiky na slavnostním galavečeru, který se konal v prosinci loňského roku ve Slovanském domě v Praze, předala ocenění nejlepším hoteliérům a provozovatelům restaurací či penzionů. Slavnostnímu večeru předcházela odborná konference v nově otevřeném kongresovém centru O2 universum.
Ve Slovanském domě v Praze se sešlo přes 400 hostů z řad hoteliérů a provozovatelů restaurací, aby se společně zúčastnili slavnostního předání výročních cen AHR ČR. Oceněni byli nejlepší hoteliéři i provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz.
Z téměř 60 nominovaných ocenění v loňském roce získali:
Hoteliér roku 2019 – Hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů: Beatrice Vojtková, ředitelka Best Western Premier International Hotelu v Brně
Hoteliér roku 2019 – Hotely do 80 pokojů: Petr Čermák, ředitel hotelu Studánka v Rychnově nad Kněžnou
Restauratér roku 2019 – Hotelové restaurace: Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague
Restauratér roku 2019 – Nezávislé restaurace: Václav Plzák, manažer restaurace Next Door by Imperial v Praze
Mladý manažer roku 2019: Kateřina Chocholoušová, front desk manager v pražském hotelu Carlo IV
Škola roku 2019: Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD v Žatci
Odpovědný hotel/restaurace roku 2019: Hotel Zámeček Petrovice u Karviné
Penzion roku 2019: Bed & Bike Prachatice
Mimořádné ocenění AHR ČR: Zpravodajství Českého rozhlasu
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...
Za podpory Vinařského fondu a ve spolupráci s Národním vinařským centrem se uskutečnil dvacátý ročník ojedinělé mezinárodní soutěže kupáží, asambláží a známkových vín Cuvée 2022 Ostrava. S velkým ohlasem se v tomto klání setkaly produkty značky Mucha Sekt - degustátoři...